9 нояб. 2006 г., 18:00

Сама 

  Поэзия
860 0 0
Искам да те видя, но немога
сърцето ми не дава да го сторя.
Остави ме сама, чаках те ден след ден,
но ти не се върна, забрави ме.
Сълзи пълнят очите ми, но за теб не ще плача ти не заслужаваш!
Върна се, очакваше да те чакам нали,
но уви сега съм с друг, забравих твоите очи!!!

© Меглена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??