Nov 9, 2006, 6:00 PM

Сама 

  Poetry
857 0 0
Искам да те видя, но немога
сърцето ми не дава да го сторя.
Остави ме сама, чаках те ден след ден,
но ти не се върна, забрави ме.
Сълзи пълнят очите ми, но за теб не ще плача ти не заслужаваш!
Върна се, очакваше да те чакам нали,
но уви сега съм с друг, забравих твоите очи!!!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??