28 jul 2014, 0:02

Сама 

  Poesía
389 0 3

 

Сама

 

Затварям очи.

Броя до три.

Липсваш ми.

Пак рукват сълзи.

Всичко, което искам, си ти.

Дупката в сърцето расте - 

причината си ти.

Отварям очи.

Няма те.

Къде си ти?

Устните шептят името ти.

Ръцете протягат се в мрака.

Уви! Не срещат допира ти.

Плачи!

Като че ли ще дойдеш!

Очакване.

Страдание.

Скръб.

Не знаеш колко си ми скъп.

Притварям очи.

Представям си.

Ти си до мен. Зад мен.

Протягаш ръце. Прегръщаш ме.

Тялото ти приковано към моето.

Сърцето ми бие за твоето.

Отварям очи.

Няма те.

Сама.

За поредна вечер плачеща.

Ридаеща.

С засъхващи сълзи заспиваща.

Очакване.

Дали?

Ще дойдеш ли, кажи?

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??