Знаеш какво е любовта,
но усещала си и болка и тъга.
Доверие загубено в тишина,
обич погълната от тъмнина.
Не очакваш слънце в твоя мрачен ден,
но почакай, позволи на мен
да изгрея в теб,
да се влея, просто да те сгрея.
Примами ме с ум, чар и красота,
няма връщане, не и сега -
затова ще стоя и ще чакам твойто ДА!
© Гонзо Todos los derechos reservados