11 oct 2014, 20:06

Сама 

  Poesía » De amor
449 0 0

отново тъжна съм
плаче ми се
пак
имам нужда от
сън
спокойствие
и прегръдка
не мога да заспя
заради горещите
и изяждащи
мисли в главата ми
вниманието
погледа
и говора ти
ах, как ми липсват
как искам
да ги чуя отново

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??