Дъжд вали, колелата тракат, саксофонът свири.
Музиката звучи в тъмната нощ.
Романтично е, но теб те няма.
Няма те, да допълниш с аромата си вечерта.
Да слеем две тела в танца на нощта.
Ти къде си сега сама в нощта?
© Бисер Иванов Todos los derechos reservados