Jan 26, 2011, 9:21 PM

Сама 

  Poetry » Love
446 0 0

Дъжд вали, колелата тракат, саксофонът свири.

Музиката звучи в тъмната нощ.

Романтично е, но теб те няма.

Няма те, да допълниш с аромата си вечерта.

Да слеем две тела в танца на нощта.

Ти къде си сега сама в нощта?

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??