През града се скитам, пак сама,
улици и хора,само хладина
всичко ми е чуждо,
не усещам топлина,
стъпките ми изсветляват, и сякаш
вятър заличава и последната следа,
и тук на тази пейка седейки сама,
си мислех как желаех
да съм нещо си за някой
точно тук, сега.
© Sissy A. Todos los derechos reservados