11 jun 2006, 1:13

Sama 

  Poesía
1308 0 1
Защо все на мене?
Защо никой не вярва на думите ми,
а те са толкова искренни?
Има ли смисъл да се живее
в една голяма лъжа?
Защо сърцето ми плаче,
а не мога да кажа нищо?
Нищо, защото никой
не може да ме чуе!
Една лъжа е всичко,
а къде е истината?

© Десислава Пашова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??