11.06.2006 г., 1:13 ч.

Sama 

  Поезия
1302 0 1
Защо все на мене?
Защо никой не вярва на думите ми,
а те са толкова искренни?
Има ли смисъл да се живее
в една голяма лъжа?
Защо сърцето ми плаче,
а не мога да кажа нищо?
Нищо, защото никой
не може да ме чуе!
Една лъжа е всичко,
а къде е истината?

© Десислава Пашова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??