11 июн. 2006 г., 01:13

Sama 

  Поэзия
1439 0 1
Защо все на мене?
Защо никой не вярва на думите ми,
а те са толкова искренни?
Има ли смисъл да се живее
в една голяма лъжа?
Защо сърцето ми плаче,
а не мога да кажа нищо?
Нищо, защото никой
не може да ме чуе!
Една лъжа е всичко,
а къде е истината?

© Десислава Пашова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??