8 abr 2007, 13:59

Сама 

  Poesía
624 0 0
И в този ден светъл,
изпълнен със слънчеви лъчи,
аз бледнея пред теб,
люшкам се пияна,
осъзнала, че пак съм сама.
На бъдни вечер пак те нямаше,
сега "Велик ден" е, пак празнувам - сама!

© Юлия Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??