8 апр. 2007 г., 13:59

Сама 

  Поэзия
639 0 0
И в този ден светъл,
изпълнен със слънчеви лъчи,
аз бледнея пред теб,
люшкам се пияна,
осъзнала, че пак съм сама.
На бъдни вечер пак те нямаше,
сега "Велик ден" е, пак празнувам - сама!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??