8.04.2007 г., 13:59 ч.

Сама 

  Поезия
623 0 0
И в този ден светъл,
изпълнен със слънчеви лъчи,
аз бледнея пред теб,
люшкам се пияна,
осъзнала, че пак съм сама.
На бъдни вечер пак те нямаше,
сега "Велик ден" е, пак празнувам - сама!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??