Apr 8, 2007, 1:59 PM

Сама 

  Poetry
647 0 0
И в този ден светъл,
изпълнен със слънчеви лъчи,
аз бледнея пред теб,
люшкам се пияна,
осъзнала, че пак съм сама.
На бъдни вечер пак те нямаше,
сега "Велик ден" е, пак празнувам - сама!

© Юлия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??