22 dic 2013, 21:51

Сама дойдох 

  Poesía » De amor
1192 2 4

Дойдох сама, и без да ти се вричам,
че ще остана вечно, че ще спра.
Дойдох сама, защото те обичам
и вярвам, че и мене ти така.

 

Светът е колело от вечни бури
и в него е жестоко да си сам -
омраза, завист, огън и куршуми
очакват те на всеки ъгъл там.

 

Небето е високо, Адът - близко,
и твърде лесно е да съгрешиш,
но въпреки това, ако обичаш,
поне душата своя ще спасиш -

 

това научих в дългите си нощи
сред толкова любови и лица.
Любов на дребно има много още,
но аз не искам повече така...

 

И затова съм тук - да те обичам-
без дефиниция и истински! До край...
За да остана, без да ти се вричам
и всеки твой ден да превърна в рай.

 

Но ме пази... че цялата си сила
изпращам в свойте мисли все към теб
и зная, любовта ми те закриля,
за да останеш истински човек!

 

Ала веднъж... един път ако само
я предадеш за чуждата любов,
сърцето, на парчета разпиляно,
ще си отиде, път да търси нов!

 

А ти дори и няма да усетиш,
от друга заслепен, опиянен...
едва щом се разбие в теб сърцето,
ще се превърне в тежест всеки ден -
ще разбереш, че си загубил мен!

 

Сама дойдох, защото те обичам,
сама поисках свой да те наричам,
единствено на себе си приличам -
сама се боря, сама се отричам!

© Любимата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силно и прочувствено,Биляна!
    Харесах и го оценявам!Весела Коледа,здраве и късмет!
  • (+)
  • Прекрасно е! Ритмично, смислено, мъдро! Прочетох и други стихове по-назад, които също са чудесни! Поздравявам ви!
  • Много е красиво, разчувства ме!Браво на теб, справила си се страхорно!
Propuestas
: ??:??