28 mar 2008, 14:11

"Сама на света" 

  Poesía » De amor
679 0 3
Морето бурно е и тази вечер,
вълни разбиват се със сила във брега.
Попива пясъкът сълзите ми горещи,
изписва името ти пак една звезда!

Прегръща мрак самотното ми тяло,
сърцето ми пробожда самота
и няма кой да ме погали,
сама съм, няма никой с мене на света!

Морето стене с мен и тази вечер,
сълзите сливат се със бурните вълни.
Студено е, а няма кой да ме прегърне,
сърцето в мен не спира да боли!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??