16 abr 2008, 23:05

Сама на света 

  Poesía » Otra
745 0 1
 

Сам... сама

без брат, ни сестра.

Сам... сама

без слънце, без луна.

Сам... сама,

в центъра на света.

Минава час, минава ден.

Минават хора покрай мен,

но сама съм аз.

Викам... крещя... моля,

но отново сама.

Гледат ме, но не виждат.

Заобиколена съм от суета -

новият синоним на самота.

Седя сама в епицентъра на света

... сама, но не в нощта...

... сама, но не през деня...

просто сама - сама на света...

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??