Сам... сама
без брат, ни сестра.
Сам... сама
без слънце, без луна.
Сам... сама,
в центъра на света.
Минава час, минава ден.
Минават хора покрай мен,
но сама съм аз.
Викам... крещя... моля,
но отново сама.
Гледат ме, но не виждат.
Заобиколена съм от суета -
новият синоним на самота.
Седя сама в епицентъра на света
... сама, но не в нощта...
... сама, но не през деня...
просто сама - сама на света...
© Галина Все права защищены