26 dic 2007, 13:01

Сама съм 

  Poesía » De amor
707 0 2

Без теб душата ми е празна.

Без теб сърцето ми не бие.

Без теб съня ми се превръща в смърт.

Без теб съм призрак,

бродещ в тъмнина и самота.

Сама съм

и без теб се боря

да съществувам, а не да живея.

Сама - без теб съм

и това е моята присъда.

 

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??