Dec 26, 2007, 1:01 PM

Сама съм 

  Poetry » Love
706 0 2

Без теб душата ми е празна.

Без теб сърцето ми не бие.

Без теб съня ми се превръща в смърт.

Без теб съм призрак,

бродещ в тъмнина и самота.

Сама съм

и без теб се боря

да съществувам, а не да живея.

Сама - без теб съм

и това е моята присъда.

 

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??