4 may 2012, 12:23

Сами в нощта 

  Poesía » De amor
754 0 0

Колко сладко се прозяваш

и притваряш ти очи,

с мен дали се уморяваш,

уморена от мечти?

 

Хей, мечтите са безплатни -

да мечтаем аз и ти,

под лазура необятен

да се гмурнем във мечти!

 

Ти за мен ще помечтаеш,

аз - за твоите коси,

ето, вече уморени,

пътят ни блести в лъчи.

 

Ще сънуваме, ще търсим

във съня си две очи

да ни омагьосат бързо,

за да бъдем - аз и ти.

 

Романтично под звездите

танцът да ни събере,

вятърът да бъде ритъм

там, под нашите нозе.

 

Да усетим нежен полъх,

огнен дар, едно сърце,

а вълшебница, Луната,

виж, погали ни с ръце.

 

И когато се събудим

със усмивка на уста,

ще мечтаем, че сме били -

аз и ти... сами в нощта!

 

 

 

 

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??