3 jun 2017, 10:51

Само ако знаеше 

  Poesía » De amor
767 3 3

Само ако знаеше колко много си специална.

Някак елегантно идеална.

Само ако знаеше колко много те обичам.

Как думите с любов към теб изричам.

Само ако знаеше как ме караш да се чувствам.

Да се усмихвам тъпо.

Да не буйствам.

Само ако знаеше, че искам да си моя...

Дали щеше да си промениш героя?

Само ако знаеше дали щеше да признаеше?

© Стилияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??