Jun 3, 2017, 10:51 AM

Само ако знаеше 

  Poetry » Love
764 3 3

Само ако знаеше колко много си специална.

Някак елегантно идеална.

Само ако знаеше колко много те обичам.

Как думите с любов към теб изричам.

Само ако знаеше как ме караш да се чувствам.

Да се усмихвам тъпо.

Да не буйствам.

Само ако знаеше, че искам да си моя...

Дали щеше да си промениш героя?

Само ако знаеше дали щеше да признаеше?

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??