15 ene 2007, 21:17

Само до тебе съм щастлива 

  Poesía
1174 0 6

Като вятър в косите ми нежно ме галиш,

като слънце в душата ми топло блестиш,

само с поглед в сърцето ми огъня палиш,

вечер, когато до мене  шептиш.

 

Отдавна сърцето забързано бие

в ритъм със твоето, щом си до мен,

ти си изгрева нежен в очите ми сини,

топлината на всеки забързан мой ден.

 

Изцяло живота ми днес промени,

нежно омая самотните дни.

Само до тебе съм, мили, щастлива,

само до тебе усещам се жива!
                  /редактирано от LYCKI/

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??