Като вятър в косите ми нежно ме галиш,
като слънце в душата ми топло блестиш,
само с поглед в сърцето ми огъня палиш,
вечер, когато до мене шептиш.
Отдавна сърцето забързано бие
в ритъм със твоето, щом си до мен,
ти си изгрева нежен в очите ми сини,
топлината на всеки забързан мой ден.
Изцяло живота ми днес промени,
нежно омая самотните дни.
Само до тебе съм, мили, щастлива,
само до тебе усещам се жива!© Мария All rights reserved.