Само една нощ... с тебе желая,
да се почувствам отново жена,
за една нощ с тебе мечтая,
за да осмисли отново деня.
Да припомним си утрото наше
с усмивка и чаша кафе,
да лежим под завивките даже,
щом се събудим... безброй часове.
Да съм първото нещо, което
щом събудиш се – виждаш до теб,
а ти да бъдеш отново момчето,
което даде ми онзи обет...
Че ще дойде денят, в който двама
ще сме заедно пак – аз и ти,
който обеща да ме чака...
години да минат дори...
© Велислава Todos los derechos reservados