Nov 23, 2011, 6:09 AM

Само една нощ... 

  Poetry » Love
528 0 4

 

 

Само една нощ... с тебе желая,

да се почувствам отново жена,

за една нощ с тебе мечтая,

за да осмисли отново деня.

 

Да припомним си утрото наше

с усмивка и чаша кафе,

да лежим под завивките даже,

щом се събудим... безброй часове.

 

Да съм първото нещо, което

щом събудиш се – виждаш до теб,

а ти да бъдеш отново момчето,

което даде ми онзи обет...

 

Че ще дойде денят, в който двама

ще сме заедно пак – аз и ти,

който обеща да ме чака...

години да минат дори...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??