24 abr 2018, 23:36  

Само при споменът... 

  Poesía » Versos blancos, Otra
721 0 0

Попари ми мечтите,
изгори след себе си следите.
Сега седи пред мене,
и нагло си пише с другите.

 

Лъже ме за всичко,
няма сърце за мен в гърдите.
Само като си спомня,
отново в нея се влюбвам.


Само като си спомня за нея,
ножът за дръжката хващам.
Да го извадя ще боли повече
и все по-навътре го забивам.

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??