24.04.2018 г., 23:36 ч.  

Само при споменът... 

  Поезия » Бели стихове, Друга
716 0 0

Попари ми мечтите,
изгори след себе си следите.
Сега седи пред мене,
и нагло си пише с другите.

 

Лъже ме за всичко,
няма сърце за мен в гърдите.
Само като си спомня,
отново в нея се влюбвам.


Само като си спомня за нея,
ножът за дръжката хващам.
Да го извадя ще боли повече
и все по-навътре го забивам.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??