С чифт стари дънки
с раницата на гърба
Аз света ще обиколя
За ден за два за три
Ще пребродя аз света
С чифт стари дънки
И песен на уста
Ще обходя аз света
Само бели листи
Ще ми трябват знам
Записки да водя аз
Снимки няма да забравя
Да показвам аз на мама
Че и тя да види свят
Нищо че само от моя фотоапарат
Тръгвам утре
Вдругиден съм пак у нас
Че със мойто въображение
Всеки ден съм във различен град
© Морела Морт Todos los derechos reservados
през твоя фотоапарат!
И не само да видим ...