26.10.2009 г., 10:12 ч.

Само с чифт стари дънки 

  Поезия » Друга
881 0 8

С чифт стари дънки

с раницата на гърба
Аз света ще обиколя

За ден за два за три 
Ще пребродя аз света 

С чифт стари дънки 
И песен на уста 
Ще обходя аз света

Само бели листи 
Ще ми трябват знам
Записки да водя аз

Снимки няма да забравя 
Да показвам аз на мама
Че и тя да види свят 
Нищо че само от моя фотоапарат

Тръгвам утре
Вдругиден съм пак у нас
Че със мойто въображение 
Всеки ден съм във различен град

© Морела Морт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??