14 may 2010, 0:37

Само сън 

  Poesía
447 0 1

                     

 

 

             Когато всичко утихне -

           чувам само твоя шепот.

           Луминисцентът гали

           с твоите длани,

           пълни с желание -

           като Луната.

           Тя ме обладава

           и аз...

           сънувам.

          

            

 

 

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??