Тази нощ ще бъда дива
пантера в образ на жена.
А нежната и мила самодива -
тя нека спи до сутринта.
Ще впивам нокти във плътта ти,
ще те докосвам там, където аз реша.
Със пръсти ще рисувам по гръдта ти,
с целувки ще повтарям след това.
Ще бъда дръзка - знам, че ми отива,
да си ми роб покорен искаш ли, кажи.
Когато в танц телата ни се сливат,
желанията ми греховни ти сбъдни.
Ще бъда само твоя тази нощ,
следи по тялото ти ще оставям,
ще те жигосвам със любовна мощ
най-сладък спомен да навявам.
А щом прокрадне се отвън зората,
ще сложа роклята на самодива
и само ароматът ти по мен ще ме издава,
но аз ще бъда вече друга - скромна, мила.
© Жанет Велкова Todos los derechos reservados