Не се обаждаш и си толкова студен,
незнам каква игра играеш?...
Но зная, хубаво ти беше с мен
и зная, още ме желаеш!
Моментите ни с тебе бяха лудост –
такива нямала съм с друг.
Харесваше ми мъжката ти грубост
и още искам да си тук.
С теб бях ненаситна до полуда,
като животно – хищна, страстна, дива!
Не съм такава! Само с тебе ставам луда
и лудостта изглежда ми отива.
Няма те! Едва ли ще се върнеш тук,
но тайничко за тебе си мечтая...
Повярвай ми, не искам да съм с друг –
единствено и само теб желая!
© Надя Уорендър Todos los derechos reservados