Aug 24, 2011, 4:14 PM

Само теб 

  Poetry » Love
576 0 0

 

Не се обаждаш и си толкова студен,

незнам каква игра играеш?...

Но зная, хубаво ти беше с мен

и зная, още ме желаеш!

 

Моментите ни с тебе бяха лудост –

такива нямала съм с друг.

Харесваше ми мъжката ти грубост

и още искам да си тук.

 

С теб бях ненаситна до полуда,

като животно – хищна, страстна, дива!

Не съм такава! Само с тебе ставам луда

и лудостта изглежда ми отива.

 

Няма те! Едва ли ще се върнеш тук,

но тайничко за тебе си мечтая...

Повярвай ми, не искам да съм с друг –

единствено и само теб желая!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??