Докога, докога, докога
все за теб аз ще мисля и пея!?
Докога, докога, докога
все по теб, все по теб аз ще тлея!?
Докога, докога, докога
с мисълта си за теб ще живея!?
И ще страдам, и ще горя,
ще очаквам дума една!?
Само теб, само теб аз желая...
само ти си във мойто сърце...
Да те имам... тихо мечтая...
да живея със теб и умра.
Докога, докога, докога
аз ще гасна, ще гасна по тебе!?
Докога, докога, докога
ще си рана във мойта душа!?
Докога, докога, докога
все по теб, все по теб ще тъгувам!?
И ще страдам, и ще горя...
ще съм извор на Любовта!?
Само теб, само теб аз желая...
само ти си във мойто сърце...
пристан тих в океан от безкрая...
ти си всичко, всичко за мен.
© Ася Стоянова Todos los derechos reservados