3 ago 2011, 11:37

Само тебе 

  Poesía
564 1 3

Само тебе и тебе душата ми иска,
полудяла от нежния спомен
за  лято  - далечно дъждовно.
Празна -
половината на пясъчен часовник.

Другата си ти.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??