Aug 3, 2011, 11:37 AM

Само тебе 

  Poetry
561 1 3

Само тебе и тебе душата ми иска,
полудяла от нежния спомен
за  лято  - далечно дъждовно.
Празна -
половината на пясъчен часовник.

Другата си ти.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??