18 sept 2008, 19:59

Само ти 

  Poesía » De amor
585 0 1
САМО ТИ

Хубавице моя,
която ми плени сърцето,
кажи защо ми скри небето?

Все до тебе аз опирам, изнемога,
откакто те познавам, да спя аз не мога.
Застивам аз пред теб заслепен -
ти си ярка като слънчев ден.

Момиче, истина ти казвам,
че лъжа е външността,
щом си в плен на гордостта.

Само на тебе вярва
душата ми ранена
и песента ти посвещавам
с мисъл окрилена!!!

© Даниел Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е да имаме на кого да посвещаваме творбите си. Хубаво стихотворение.
Propuestas
: ??:??