18 сент. 2008 г., 19:59

Само ти 

  Поэзия » Любовная
584 0 1
САМО ТИ

Хубавице моя,
която ми плени сърцето,
кажи защо ми скри небето?

Все до тебе аз опирам, изнемога,
откакто те познавам, да спя аз не мога.
Застивам аз пред теб заслепен -
ти си ярка като слънчев ден.

Момиче, истина ти казвам,
че лъжа е външността,
щом си в плен на гордостта.

Само на тебе вярва
душата ми ранена
и песента ти посвещавам
с мисъл окрилена!!!

© Даниел Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е да имаме на кого да посвещаваме творбите си. Хубаво стихотворение.
Предложения
: ??:??