22 feb 2007, 15:24

Само ти 

  Poesía
1007 1 3
Само ти влудяваш ме по онзи сладък начин...
Само ти изгаряш ме със онзи поглед многозначен...
Само ти пробуждаш пориви различни...
Само ти си в мечтите неприлични...
Само твоите ръце рисуват по тялото страстта...
Само твойте устни призововат в мен греха...
Само от твоето докосване кожата настръхва...
Само от милувката на твойта нежност всичко в мен потръпва...
Само ти...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??