Само толкова
Да усещам горещата,
силна ръка
да потрепва на моето рамо
и разкрива вълшебното
чувство нощта,
с позабравено тайнство омайно,
да се сгушвам притихнала
кротко в нега
и се вслушвам в сънливата заран,
как ми шепне за двама
дори тишина...
само толкова малко ми трябва,
да не питам дали е
това любовта,
тази чакана нежна магия,
а да знам - преобърнала
днес е света
и не искам от мен да си иде.
© Ани Виделова Todos los derechos reservados