May 31, 2011, 10:05 PM

Само толкова 

  Poetry » Love
801 0 3

 

 

Само толкова

 

Да усещам горещата,

силна ръка

да потрепва на моето рамо

и разкрива вълшебното

чувство нощта,

с позабравено тайнство омайно,

да се сгушвам притихнала

кротко в нега

и се вслушвам в сънливата заран,

как ми шепне за двама

дори тишина...

само толкова малко ми трябва,

да не питам дали е

това любовта,

тази чакана нежна магия,

а да знам - преобърнала

днес е света

и не искам от мен да си иде.

 

 

 

© Ани Виделова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??