2 abr 2005, 18:59

Само това ми остана 

  Poesía
828 0 4
Недей,
недей се събужда.
Не разваляй
съвършенството на мига,
когато те гледам
докато спиш.
Събудиш ли се,
пак ще започнем
нашите малки войни.
Недей,
недей се събужда.
Поспи...

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??