Само този танц...
Нека двама бъдем в плен
на любовната магия.
Аз до теб и ти до мен.
Само този танц дари ми -
в прегръдките ти
само този танц. Прости ми,
но мигът е тъй разкошен...
Само този танц копнея
в нощния любовен рай.
Само този танц умея
да танцувам до безкрай!
© Марто Todos los derechos reservados