14.11.2004 г., 18:49 ч.

Само този танц 

  Поезия
891 0 0

Само този танц...
Нека двама бъдем в плен
на любовната магия.
Аз до теб и ти до мен.

Само този танц дари ми -
в прегръдките ти
само този танц. Прости ми,
но мигът е тъй разкошен...

Само този танц копнея
в нощния любовен рай.
Само този танц умея
да танцувам до безкрай!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??