Ти си частица от моя живот,
нещо трогателно топло и мило,
ти си онази искрица любов,
която ме прави много щастлива.
Ти си пътят ми, нежният зов,
този който съм в мен приютила,
ти си моят тих благослов,
който за себе си само съм скрила.
Ти си чаровният, тих камертон,
гальовно със звуци мене обвил е,
и си стихът, роден от любов,
тъй нежно душата ми цяла покрил е.
© Сеси Todos los derechos reservados