22.10.2013 г., 23:11 ч.

Само за себе си скрих 

  Поезия » Любовна
1036 0 14

Ти си частица от моя живот,

нещо трогателно топло и мило,

ти си онази искрица любов,

която ме прави много щастлива.

 

Ти си пътят ми, нежният зов,

този който съм в мен приютила,

ти си моят тих благослов,

който за себе си само съм скрила.

 

Ти си чаровният, тих камертон,

гальовно със звуци мене обвил е,

и си стихът, роден от любов,

тъй нежно душата ми цяла покрил е.

 

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??