21 sept 2008, 17:56

Самодива 

  Poesía » De amor
2962 0 22
Хайде! Погледни ме във очите
(там танцуват всичките ми тайни).
До една ще ти сваля звездите -
да ти светят вечер всеотдайни.
Погледът ми - пълна чаша с вино
(само най - безстрашните го пият)!
Пий сега до дъно и ... горчиво!
(с две - три глътки аз ще те напия)
Луди като бяла месечина
в моята снага горят луните!
Тази нощ съм твоята любима...
Хайде! Погледни ме във очите!

Погледът ми само как опива!
(Казах ли ти, че съм самодива?!)

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??